U zoekt logeermogelijkheden voor uw kind met een verstandelijke beperking? Dat kan bij Rensis. Uw kind kan bij ons terecht voor een weekend, midweek of vakantie. In een warme, geborgen sfeer bieden onze professionele medewerkers de opvang die bij uw kind past door middel van een afwisselend dagprogramma. Zo kunt u er met een gerust hart even tussenuit!

Weekendopvang
Met onze weekendopvang van vrijdag tot en met zondag is uw kind er even helemaal uit, terwijl u (eindelijk) tijd heeft voor dingen die u anders nooit kunt doen. Een weekendje weg of een avondje uit bijvoorbeeld, of wat extra aandacht geven aan de rest van uw gezin. Ondertussen hoeft u zich geen zorgen te maken over de opvang van uw kind, die is bij Rensis in vertrouwde handen!

Vakantieopvang
Logeren tijdens een vakantie betekent bij Rensis dat een team van professionele begeleiding voor uw kind klaar staat. Onze medewerkers zijn ervaren verpleegkundigen/pedagogisch medewerkers, gewend om met verschillende kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking te werken. Overdag houden we zoveel mogelijk vast aan ons dagprogramma, afgestemd op de mogelijkheden van het kind. Waar nodig houden we natuurlijk rekening met lopende behandelingen, trainingen en begeleidingsstijl van uw kind. Heeft uw kind bijvoorbeeld veel structuur nodig? Dan passen we het programma daarop aan.

Veiligheid en geborgenheid
Ook ’s nachts dragen wij zorg voor veiligheid en geborgenheid. Er slaapt altijd één vaste, bekende medewerker in huis om 24 uur per dag toezicht te kunnen houden op uw kind. Daarnaast is er altijd een verpleegkundige achterwacht die ondersteuning kan bieden met advies of fysieke hulp. Zo weet u zeker dat logeren bij Rensis veilig, vertrouwd en prettig is!