Na de eerste keer spelen/wennen bij Rensis, riep Floor: “Nog een keer naar Rensis!!!

Wij, ouders van Floor, zijn helemaal blij met Rensis. Het kleinschalige en de persoonlijke aandacht die het team van Rensis heeft voor onze dochter, maar ook voor ons, is geweldig. De accommodatie zelf is gezellig, prachtig ingericht en perfect voor Floor, rustig en prikkelarm en ook een heerlijke tuin waarin ze zich kan uitleven en haar energie kwijt kan. Wij waarderen de open manier van communiceren met het team, alles is bespreekbaar. Totdat Floor bij Rensis kwam, hadden wij niet gevonden wat wij zochten voor haar. Logeerhuizen en opvang geprobeerd maar nergens voelde het helemaal goed en Floor’s enthousiasme was er niet als ze daar naar toe ging. Na de eerste keer spelen/wennen bij Rensis, riep Floor “Nog een keer naar Rensis!!!”. Het was goed, het is goed en het geeft ons een heel fijn en rustig gevoel dat Floor het naar haar zin heeft bij Rensis. Zonder schuldgevoel kunnen wij dan even bijkomen en aandacht besteden aan onze andere kinderen.

Ik stapte binnen en was meteen enthousiast, zo mooi, sfeervol en warm

Na 7 jaren zoeken hadden we bijna de moed opgegeven op een fijne en mooie plek voor onze dochter Phoebe. We vroegen ons af of dat plekje wel bestond, was ons ‘eisenpakket’ niet te groot?.. Per toeval kwamen we iemand tegen die ons van Rensis vertelde. Met enige tegenzin (om niet weer een teleurstelling te hoeven verwerken) ging ik mee naar Bergeijk. Ik stapte binnen en was meteen enthousiast, zo mooi, sfeervol en warm. Na het gesprek was ik helemaal overtuigd. Dit zou een geweldige plek voor onze dame zijn. Meteen een afspraak gemaakt om met Phoebe te komen kijken. Phoebe kwam binnen en straalde, en wilde meteen mee boodschappen gaan doen. (voor ons zei dat genoeg.) Om een lang verhaal kort te maken voor ons een droom die uit is gekomen. Je wil maar een ding en dat is de juiste plek voor je kind vinden waar ze met veel plezier heen gaat. En niet onbelangrijk waar je haar voor 100 % vertrouwd achter laat. Dat is Rensis.

Kylie komt al bijna 2 jaar met veel plezier bij Rensis

Wat ons vooral zo blij maakt is dat Kylie ook ergens bij hoort net zoals haar 2 broertjes bij de voetbalclub... zit zij bij Rensis! Rensis is zo bijzonder omdat naar ieder kind apart gekeken wordt, wat voor diegene belangrijk is en wat diegene nodig heeft. Dat vinden wij zo belangrijk. Eigen ideeën en eigen wensen worden gehoord. Ze helpt graag mee, knutselt en danst graag. Daarnaast is paardrijden haar favoriet! Dit alles vindt ze bij Rensis. Kylie komt en gaat altijd met een big smile en daar gaat het ons om....TOP!!!

Sem gaat met veel plezier spelen

Wij, ouders van Sem, waren meteen verkocht na ons eerste bezoek aan Rensis.
Vooral door de mooie locatie, het kleinschalige en de huiselijke sfeer die er hangt.
Sem gaat er sinds mei 2013 twee dagen in de week met plezier spelen.
De kracht van Rensis is dat alle kinderen uniek en bijzonder zijn en dus ook zo behandeld worden.
De persoonlijke aandacht die er zowel voor de kinderen als ouders is ervaren we als zeer prettig.
Ook maken wij gebruik van ambulante hulp ( binnen Rensis ) en hebben daardoor met Sem al vele stappen overwonnen!