Voordat mensen een gezin starten, heeft iedereen een bepaald ideaalbeeld over de toekomst. Soms loopt het echter anders dan gehoopt, zoals bij onze zoon Rens. Na zijn geboorte in 2004 was al snel duidelijk dat hij bijzonderheden liet zien in zijn ontwikkeling. We doorliepen een intensieve medische molen en kregen uiteindelijk de diagnose cerebrale parese te horen. Zijn verdere ontwikkeling was onbekend, maar we zijn natuurlijk op een positieve manier met Rens aan de slag gegaan. Elke ouder gunt z’n kind namelijk alle geluk van de wereld!

Zoektocht naar ideale opvang
Rens is inmiddels een open, enthousiaste jongen, maar zijn sensorische informatieverwerking en het daaruit voortkomende bijzondere gedrag vraagt om een goede afstemming van begeleidingsstijl, omgeving en activiteiten. Als ouders zijn wij lang zoekende geweest naar de ideale opvang, maar we konden het vereiste maatwerk helaas niet vinden.

Daarom hebben wij in 2008 het initiatief genomen om samen met een team van specialisten deze zorg zelf te realiseren. Zowel voor Rens als voor andere kinderen. We verhuisden binnen de gemeentegrens van het Noord-Brabantse Bergeijk naar onze huidige locatie Bucht 21, waar we de afgelopen jaren hard hebben gewerkt aan de opbouw van Rensis. Op de drempel van 2013 zijn we er klaar voor en mogen we best trots zijn op het resultaat.

Voor iedereen die hier op z’n eigen manier aan heeft bijgedragen: BEDANKT!