Anders van Smaak

We noemen deze deelnemers niet voor niets onze Smaakmakers!
Zij zijn de basis van Anders van Smaak, diverse op maat gemaakte en inspirerende dagprogramma’s.

Het doel van Anders van Smaak:
Het bieden van een fijne dagbesteding en het creëren van een natuurlijkere kans in de samenleving, zowel werk gerelateerd als op sociaal niveau.
Anders van Smaak kan een zelfstandige vervolgstap zijn op het begeleid wonen bij Rensis zorg, maar ook een opstap zijn voor externe deelnemers die op zoek zijn naar een fijne werk & leerplek. We bieden namelijk op maat gemaakte dagbesteding voor zowel 18+ deelnemers als 16+ stagiaires van speciaal onderwijs.

Zelf bakken en verkopen!
Anders van Smaak heeft haar eigen baklokaal in Valkenswaard en een delicatesse winkel in het hartje van Bergeijk.
In het ruime baklokaal word, samen met diverse professionals, de focus gelegd op verschillende kookvaardigheden en baktechnieken.
De producten die daar vervaardigd worden door de Smaakmakers, worden vervolgens door hen zelf verkocht in onze Anders van Smaak winkel. Waar geoefend wordt met verkooptechnieken, voorraadbeheer en verpakken.

Vanaf januari 2022 geven we de Smaakmakers ook een stukje horeca ervaring mee door een Anders van Smaak Lunchroom te openen in Bergeijk!
Daarnaast vinden we buiten bezig zijn heel erg belangrijk. Deze ervaring kunnen we de deelnemers bieden door middel van onze buiten werkzaamheden rondom de bakkerij.
Bij al onze dagprogramma’s blijven we op maat kijken naar de deelnemer, zodat deze op niveau kan werken en daarbij toch een stukje uitdaging heeft.

Net als thuis
We vinden het heel belangrijk om een huiselijke sfeer neer te zetten die voor onze deelnemers vertrouwt aanvoelt. Een fijne (werk)dag beleven is ons doel. Dit proberen we te bereiken door te werken met een vast team, activiteiten aan te bieden op maat en dicht bij huis te blijven, zowel letterlijk als figuurlijk.
Je vind ons altijd dicht in de buurt!

Kom eens kijken in onze bakkerij aan de Pastoor Heerkensdreef in Valkenswaard of ontmoet onze Smaakmakers in de winkel op ‘t Hof in Bergeijk.

Ben jij een Smaakmaker?
Ben jij enthousiast en gemotiveerd om te werken in de winkel, bakkerij, productie en óf buiten activiteiten te verrichten in een natuurlijke omgeving? Dan is Anders van Smaak de juiste werk & leerplek voor jou! Meld je aan via planning@andersvansmaak.nl

Tot ziens bij de Smaakmakers!