We zijn trots op ons team van betrokken medewerkers

Het team

U kunt vertrouwen op goede zorg en begeleiding voor uw zoon of dochter. Bij Rensis werken mensen met een pedagogische, verpleegkundige of verzorgende achtergrond. Uw eerste aanspreekpunt is de persoonlijk begeleider van uw zoon of dochter. Natuurlijk zijn de lijnen kort. Als het nodig is, kunt u ook contact opnemen met onze locatiemanager, de directeur en de verpleegkundige achterwacht.

“Bij Rensis heb ik altijd wat te doen. Ik kan op de computer, televisie kijken, buiten spelen in de tuin, snoezelen of met mijn vrienden op de Wii. Als Lotte (begeleider) er is, ga ik graag met haar kletsen. Ze laat mij altijd vertellen.”

Joeij, 14 jaar

Vrijwilligers & stagiaires

Door de inzet van (betaalde) vrijwilligers en stagiaires kunnen we extra aandacht besteden aan het welzijn van uw kind. Zij helpen met de dagelijkse zorg en begeleiding zoals vervoer, onderhoud van de locatie en vrijetijdsbesteding. Al onze vrijwilligers en stagiaires hebben een VOG en krijgen scholing en training zoals EHBO en rijden met de bus. We zijn daarom trots op de toegevoegde waarde van vrijwilligers en stagiaires voor Rensis.

Kent u iemand die vrijwilliger of stagiaire bij Rensis wil worden? Lees meer over werken bij Rensis.