Kom logeren bij Rensis

Logeren bij Rensis

Logeren bij Rensis kan in het weekend vanaf vrijdagavond, in de vakanties of op doordeweekse dagen. Onze huiselijke logeerkamers hebben de juiste voorzieningen zodat u de zorg voor uw kind met een goed gevoel uit handen kunt geven. De sfeer in het Rensis huis is rustig en ontspannen. De nadruk ligt op een fijn en veilig gevoel voor uw kind.

We willen dat uw kind zich thuis voelt bij Rensis en geniet van de extra aandacht. Met onze logeeropvang is uw kind er even helemaal uit. Er is tijd voor een spelletje en wat extra aandacht. Voor u zijn dit ook waardevolle momenten. Even op adem komen, een weekendje weg, een avondje uit of wat extra aandacht voor de andere gezinsleden. Ondertussen hoeft u zich geen zorgen te maken over de zorg en begeleiding van uw kind, die is bij Rensis in vertrouwde handen!

Veilig en vertrouwd

Onze professionele begeleiding kiest voor een afwisselend dagprogramma gericht op ontwikkelen, bewegen en beleven. ’s Nachts slaapt er altijd één vaste, bekende medewerker in huis die toezicht houdt en er is als uw kind iets nodig heeft. Daarnaast is er een verpleegkundige achterwacht die ondersteuning biedt. Alles is geregeld zodat u even minder zorgen heeft.

Logeeropvang in het weekend, in de vakanties of op doordeweekse dagen start om 9.00 of om 18.30 uur en duurt 24 uur. Op woensdagmiddag in schoolweken start logeren om 12.30 uur.

“Bij Rensis heeft Floor een plek voor dagbesteding en logeren in één. Vooral met de nachtzorg onderscheidt Rensis zich van andere instellingen. We weten dat Floor op een veilige manier wordt bewaakt met video en iemand in de nachtdienst.”

Maaike Verhagen, mama van Floor