Kom genieten bij Rensis

Dagbesteding bij Rensis

In kleine groepjes of 1-op-1 krijgt uw zoon of dochter alle aandacht. Wij zorgen ervoor dat de activiteiten optimaal aansluiten bij de mogelijkheden, talenten en interesses van uw kind.

“Jari is op zijn plek bij Rensis. Hij is vrolijk, hij krijgt aandacht en voelt zich goed. Bij Rensis kan hij muziek luisteren, computeren en heeft hij contact met andere kinderen. Ook helpt hij graag mee met klusjes in en om het huis.”

Bianca Royackers, mama van Jari

“Sem heeft een chromosoomafwijking en is daarom verstandelijk beperkt. Hij ging naar speciaal onderwijs en hij miste vriendjes in de buurt om mee te spelen. Bij Rensis heeft hij dat wel. Sem heeft altijd een leuke dag en zijn wereld wordt verruimd.”

Monique van Hal, mama van Sem

Kom genieten bij Rensis

Spelen in de gezellige huiskamer of in de eigen speeltuin, nieuwe dingen ontdekken in en om het woonhuis, even ontspannen in de geborgenheid van onze snoezelruimte of meehelpen met het verzorgen van de dieren in de eigen miniboerderij. Het is een greep uit de activiteiten die we bieden om de ontwikkeling, beweging en beleving van uw kind te stimuleren.