Inschrijven bij Rensis is gemakkelijk

Inschrijven

Wij bieden dagbesteding, dagopvang, logeren en deeltijd wonen. Wilt u uw kind direct aanmelden of inschrijven? Wij nemen u graag mee in onze inschrijfprocedure.

  1. U schrijft uw zoon of dochter (vrijblijvend) in via het contactformulier.
  2. Na het invullen van uw gegevens, neemt de regiebegeleider binnen 1 week contact op om een afspraak te maken. Het gesprek is bij Rensis zodat u kunt proeven van de sfeer en het logeerhuis kunt zien. Tijdens dit gesprek staat uw kind centraal. Samen zoeken we naar de best passende zorg en begeleiding voor uw kind.
  3. Als u kiest voor Rensis, dan wordt de zorgovereenkomst opgesteld en plannen we binnen 1 week een afspraak met de persoonlijk begeleider. De persoonlijke begeleider is altijd de eerste contactpersoon voor u en uw kind.

Kosten

De kosten voor opvang en verblijf bij Rensis worden betaald uit het PGB of uit het PGB-Wlz. U kunt ook kiezen voor eigen financiering. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie, dan kunt u contact opnemen met het CIZ.

Ook kunt u kiezen voor onafhankelijke, externe ondersteuning. Rensis werkt graag samen met Dorien Kloosterman van de organisatie Naar Keuze. Zij ondersteunt en geeft advies bij de aanvraag van een Wlz-indicatie. Bel haar direct via 06-46291032.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord. Neem contact op of vul het contactformulier in.

“Rensis voelt als thuis voor Sem. Het is een plek waar hij wordt geholpen op zijn weg naar de toekomst.”

Theo Voets, papa van Sem