Rensis in Bergeijk

Locatie

Het Rensis woonhuis biedt ruimte om te genieten, te spelen, te logeren en te wennen aan wonen. Er is een groene, veilige buitenruimte met speeltoestellen en een kleine boerderij. De locatie in Bergeijk is prachtig: middenin een woonwijk met op de achtergrond de bossen. Nieuwsgierig naar Rensis? Bekijk de video van het woonhuis en de locatie in Bergeijk of neem contact op voor meer informatie.

“Bergeijk wordt verrijkt met Rensis. Ja, dat vind ik echt. In de omstreken is er geen andere aanbieder van opvang voor kinderen met een beperking die lijkt op Rensis. Onze zoon Sem brengen we elke keer met een goed gevoel naar Rensis.”

Monique van Hal, mama van Sem

Meer informatie

Wij heten u en uw kind van harte welkom bij Rensis, waar iedereen bijzonder gewoon is. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord. Neem contact op of vul het contactformulier in.

Uw kind laten kennismaken?

Uiteraard organiseren we een moment om te wennen in de groep voordat de opvang start. Wilt u uw dochter of zoon alvast iets vertellen over Rensis? Misschien is het leuk om dat te doen terwijl jullie samen de kleurplaat inkleuren.