De lijnen bij Rensis zijn kort

Contactmomenten

Natuurlijk bent u benieuwd hoe het met uw zoon of dochter gaat. Of uw kind zich goed voelt bij Rensis en hoe we samen werken aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom zijn er verschillende contactmomenten. Want de beste zorg en ondersteuning voor uw zoon of dochter, dat doen we samen!

Halen en brengen

Om rust te bewaken en prikkels te reguleren, kiezen we voor vaste tijdstippen voor brengen en halen. Belangrijke mededelingen voor de dagelijkse overdracht kunt u doorgeven zodat onze medewerkers direct alle aandacht hebben voor uw zoon of dochter.

“Als Sanne bij Rensis logeert, krijg ik ’s avonds een berichtje met wat foto’s erbij. Dat stelt me op mijn gemak, dan weet ik dat het goed met haar gaat. En als er twijfel is, word ik meteen gebeld voor overleg. Rensis denkt mee en is flexibel. Wij zijn heel blij dat we deze plek voor Sanne hebben gevonden.”

Patricia van de Loo, mama van Sanne

Dagrapportage en fotoverslag

Voor dagbesteding en deeltijd wonen werken we aan persoonlijke doelen. Voor opvang en logeren maken we een fotoverslag van de dag in Kindplanner. Ons streven is om de rapportages en fotoverslagen te plaatsen voordat u uw zoon of dochter bij ons ophaalt.

Persoonlijk plan

Om de zorg en ondersteuning voor uw kind goed uit te voeren, maken we een persoonlijk plan. U heeft daarbij een belangrijke rol. Jaarlijks bespreken we hoe de zorg en ondersteuning voor uw zoon of dochter verloopt. Zijn er bijzonderheden of veranderingen, hoe verloopt de ontwikkeling van uw kind, zijn er gezondheidsrisico’s waar we extra op in moeten spelen en zijn alle toestemmingsformulieren nog up-to date. Natuurlijk kunt u altijd tussentijds vragen stellen aan uw persoonlijk begeleider.