Kom spelen bij Rensis

Opvang bij Rensis

Het is heerlijk om onbezorgd te spelen bij Rensis. Dat kan na school, in de vakanties of in het weekend. Ons woonhuis en grote tuin zijn volledig ingericht op goede zorg en begeleiding voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een extra hulpvraag.

Naschoolse opvang

Fijn spelen en tot rust komen na een intensieve schooldag. Rensis biedt naschoolse opvang voor kinderen die (speciaal) onderwijs volgen op één van de scholen in de regio Bergeijk. In kleine groepjes of 1-op-1 organiseren we een divers en creatief programma, waarbij de activiteiten aansluiten bij de interesses en mogelijkheden van uw kind. Onze professionele begeleiders wisselen actieve en passieve activiteiten af. Aan het einde van de middag eten we samen een gezonde warme maaltijd.

Naschoolse opvang in schoolweken:

  • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18:30 uur.
  • Op woensdag van 13.00 tot 18.30 uur.

“Op woensdag en zaterdag kom ik spelen bij Rensis. Woensdagmiddag vind ik het leukste omdat we dan gaan sporten, dat vind ik super. Ik speel het liefste met Sem, Stef en Jay.”

Joeij, 14 jaar

Weekendopvang en dagopvang in vakanties

Er is altijd wat nieuws te ontdekken, zowel binnen als buiten het Rensis woonhuis. We kiezen voor een daginvulling met alle tijd voor het eigen tempo van uw kind. In kleine groepjes of 1-op-1 organiseren we een divers en creatief programma. Onze professionele begeleiders stemmen actieve en passieve activiteiten af op de interesses en mogelijkheden van uw kind. Aan het einde van de dag eten we samen een lekkere warme maaltijd.

  • Weekendopvang op zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.30 uur.
  • Dagopvang in de vakanties op alle dagen van 9.00 tot 18.30 uur.