Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Rensis

Bij Rensis werken mensen met een pedagogische, verpleegkundige of verzorgende achtergrond. Naast de persoonlijk begeleiders van elk kind, kun je bij Rensis werken als begeleider, collega in de slaapdienst en hebben we regelmatig een vacature voor de ondersteunende diensten.

Vacatures

Heb je interesse in werken bij Rensis, dan maken we graag kennis. Stuur ons een mail (planning@rensiszorg.nl) of schrijf een brief waarin je vertelt waarom jij bij Rensis past. Vergeet niet je cv mee te sturen waarin je opleiding en werkervaring staan. En wie weet, ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Stage bij Rensis

Leren, dat zit in ons bloed. Dus haal het beste in jezelf naar boven en kies voor een uitdagende, veelzijdige en dynamische stageplek bij Rensis. Als leerling of stagiaire krijg je goede begeleiding van een persoonlijke stagebegeleider. Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Rensis? Stuur ons een mail met je motivatie, opleiding en wensen: planning@rensiszorg.nl.

  • Verzorgende IG, niveau 3
  • Verpleegkundige niveau 4 en 5
  • Sector Zorg & Welzijn niveau 3, 4 en 5

“Sanne vindt het heerlijk om met de andere kinderen te spelen. Voor haar gevoel kan ze dan ‘afspreken’, net als haar broertje doet met vriendjes. Bij Rensis onderneemt ze altijd leuke dingen, zoals samen eten, dansen, koekjes bakken, een dagje weg of met de dieren knuffelen.”

Patricia van de Loo, mama van Sanne