Kom genieten bij Rensis

Opvang en verblijf

Uw kind is bijzonder welkom bij Rensis. We bieden dagbesteding, opvang, logeren en wonen voor kinderen en jongeren met een bijzondere hulpvraag.

Dagbesteding

“Buiten haar verzorging om gaat ze veel naar buiten, waar ze kan knuffelen met de dieren. Er is een snoezelkamer, ze heeft een statafel voor activatie en een bedbox waar ze kan ontspannen. Ook al is Rensis gegroeid, er is genoeg tijd om Floor alle aandacht te geven.”

Lees meer over dagbesteding bij Rensis

Maaike Verhagen, mama van Floor

Opvang

“Voor ons is het belangrijk dat Sem met plezier naar Rensis gaat. Chaya kan zich goed verplaatsen in wat een kind met een beperking nodig heeft. De lijnen zijn kort. Als je ergens mee zit, kun je altijd contact opnemen. Bij Rensis krijg ik een warm gevoel, een gevoel van thuiskomen.”

Lees meer over opvang bij Rensis

Monique van Hal, mama van Sem

Logeren

“Wat Rensis bijzonder maakt, is de oprechte zorg en liefde die er is voor de kinderen. Dat maakt Rensis tot een tweede thuis. De sfeer is huiselijk, gezellig en gemoedelijk. Job doet alleen maar leuke dingen, hij krijgt veel aandacht en heeft een klik met de andere kinderen.”

Lees meer over logeren bij Rensis

Peter van Loon, papa van Job

Wonen

“We weten dat Rensis ook oplossingen biedt als Sem straks (meer) op eigen benen gaat staan. Daar zijn we nu al volop mee bezig. Elk jaar stellen we doelen voor Sem. Rensis helpt ons daarbij en neemt ook doelen van ons over. Dat we zo samen werken aan de toekomst van ons kind, geeft vertrouwen.”

Lees meer over wennen aan wonen bij Rensis

Theo Voets, papa van Sem